woensdag 3 juli 2013

de Berghut

This blogpost is about our holiday in the Berghut in Austria, we went here last week and it was so lovely! We had a great week and I gave a little scrapworkshop.
For my LO I was totaly inspired by the Berghut, the LO is very 
dear to me for the great memories behind it!

Vorige week zijn we een weekje in Oostenrijk geweest, op vakantie in de Berghut.
Inderdaad zoals de naam al zegt een echte Berghut met het comfort van nu, we kregen huttensloffen, versgebakken brood in de ochtend, persoonlijke aandacht, veel gezelligheid en nog zoveel meer om op te noemen.
Wat een mooi concept hebben Hans en Nel samen opgebouwd!
Deze week was het jonge gezinnen week, met allemaal kindjes in de leeftijd t/m 4 jaar.
Voor Fenne heel leuk met een grote speelkamer waar ze naar hartenlust kon kruipen en ontdekken.


Je kunt alleen maar heel enthousiast zijn als je hier bent geweest, zelfs als het weer niet mee zat zoals deze week helaas het geval was.

Op een morgen zat ik in de berghutstube met mijn traveljournal en meteen kreeg ik enthousiastelingen om me heen met de vraag waar ik mee bezig was.
Een aantal dames voelden een scrapworkshopje aankomen en ik beloofde dat als ik ergens papier kon vinden dat ik dat zou organiseren.

Bij de Oostenrijkse Aldi vond ik (na een tip) inderdaad scrappapier en ondanks dat het papier niet helemaal mijn stijl was (ze hebben natuurlijk niet de meest hippe en nieuwe design papiertjes die ik graag gebruik ;) was ik helemaal in mijn nopjes dat onze freubel ochtend kon doorgaan.
Samen met 5 andere dames heb ik een hele gezellige en creatieve ochtend gehad, waar er mooie gesprekken ontstonden en ik voelde dat iedereen met aandacht bezig was.
De interesse die getoond werd deed me echt goed!Het resultaat mocht er dan ook echt zijn!


Voor mijn eigen lay-out heb ik me laten inspireren door de berghut.
 Het achtergrondpapier is bruin met groen; in de berghut zijn veel bruintinten te vinden en het groen staat voor de natuur die prachtig is in Oostenrijk evenals de grote tuin van de berghut.
Het rode ruitjespapier heb ik gekozen vanwege de vele ruitjes die je tegenkomt in de hut; de gordijnen, kussens, dekbedovertrekken etc.
Het wit/beige papier heb ik gekozen om het geheel wat minder druk te maken. 
Deze LO is me heel dierbaar vanwege de mooie herinneringen die er aan vast zitten!


Neem eens een kijkje op de site van de Berghut, echt de moeite waard!

9 opmerkingen:

Anoniem zei

He vivian, het was een zeer ontspannen, creatieve en waardevolle ochtend. Dank je wel! Gr isabel

Anoniem zei

He vivian, het was een zeer ontspannen, creatieve en waardevolle ochtend. Dank je wel! Gr isabel

Anoniem zei

Wat een mooi blog, Vivian! En fijn te lezen dat ook deze ochtend jou goed heeft gedaan. Ons allemaal volgens mij. Dank je wel daarvoor! Lieve groet, Nel

Mirjam Hirdes zei

Hoi Vivian! Wat een leuke blog heb je geschreven! Ik heb genoten van de workshop en de gesprekken! Mijn scrapsel hangt inmiddels midden in de kamer aan mijn kaartenrek, want zoals je zegt staat ie voor dierbare herinneringen! Lieve groet Mirjam

M@rjan zei

Wat een leuk verslag om te lezen! Het klinkt als erg leuk om hierheen te gaan met kleine kindjes. En wat gaaf die spontane workshop, kan me voorstellen dat dit je goed deed. En wat een mooie LO, leuk ... die inspiratie is er echt aan af te zien!

Petra Coolen zei

Dat meen je niet.... heb je zomaar spontaan een workshopje gegeven tijdens je vakantie?
Wat leuk zeg!
Mooie resultaten (kan ook niet anders met zo'n creatieve "lerares" ;)

Angèle zei

Mooie post Viv en prachtig om de lieve reacties te lezen. Hou het in je achterhoofd... je zusjes en mam willen straks in september ook een leuke workshop ;)

x, mam

MirjamC zei

Wat een prachtige vakantie plek! Ga ik zeker onthouden! En wat leuk dat je met andere vakantiegangers hebt zitten scrappen! En ook nog eens mooie resultaten!

Natalie zei

Geweldige post! Zo te lezen hebben jullie een leuke ochtend achter de rug EN een leuke workshop. Plus een supervakantie, klinkt allemaal super! En je after-work-scrap date lijkt me een prima idee!!! XXX Natalie