zondag 7 november 2010

getting messy :)

Op het moment ben ik lekker bezig met de workshop van Marit en Michelle, ik vind het heerlijk om lekker te kliederen  met verf en gesso en om inky fingers te krijgen :)
Soms begin ik aan een pagina en uiteindelijk komt het er heel anders uit te zien dan ik in gedachten had, en eigenlijk vind ik dat een heel leuk proces.
Mijn FEAR pagina begon met het thema LOVE en drie harten van waskrijt maar uiteindelijk is de pagina geheel anders geworden (zelfs met een ander thema ;)

At the moment I enjoy myself working on the workshop of Marit and Michelle, I love to get messy with paint and gesso and get inky fingers:)Sometimes I start a page and eventually it comes out to look very different than I had in mind, and actually I think it is a very fun process.My FEAR page began with the theme  LOVE and three hearts of crayons but eventually the page turned out completely different (even with a different theme ;)

 De strookjes papier zijn met de naaimachine vastgenaaid op het papier, er is geen lijm aan te pas gekomen.
The paper strips are sewn by machine in the paper, I`ve used no glue for this.
 
Op de achterkant van het label heb ik een envelopje bevestigd om de journaling in te bewaren.
On the back of the label I`ve  attached an envelope that contains the journaling.
  
Have a great day, love Viv

9 opmerkingen:

Marit zei

Zitten er echt harten van waskrijt achter de "fear"??? Ik hoop dat dat niet "freudiaans" is dan!!! Ik vind allebei de pagina's geweldig!! Met de "joy" pagina heb je me zojuist iets geleerd... ik zei het al tegen je in de workshop: je hoeft dus niet altijd "cliché" kleuren/beelden te gebruiken om het gevoel over te brengen!" Ik was het blijkbaar even kwijt. Dank voor de "reminder"!!!

Petra Coolen zei

Wowsa! Ze zijn prachtig Vivian.
Er schuilt een ware kunstenares in je ....
Heel apart gemaakt zeg.

Angèle zei

Oh Viv...wat een lovende woorden hierboven! Beide zijn heel mooi. Heerlijk dat je zoveel plezier beleeft met de workshop.

Liefs, mam

Margot zei

heel erg mooi!

Peggy zei

Om even de quote van Petra te gebruiken: "WOWSA!!!!". Wat een prachtige kunstwerkjes, ik ben er helemaal verliefd op!
Wat spijtig dat je niet naar Heesch kan komen de 21ste ... hopelijk komen we elkaar in de toekomst eens een keertje tegen!
xxx Peggy

Jeanet zei

Deze zijn super gaaf Vivian! Helemaal te gek!
Heerlijk om zo messy te zijn
hé!

Lena zei

Ik vind beide layouts super Viv!! Ik vind ze heel origineel en erg "jou". Heel leuk dat je nog een "geheim" vakje op de fear LO hebt gemaakt.

MirjamC zei

wow wat een prachtig werk van jou heb ik misgelopen zeg! ik heb al weken niet meer een blogronde gemaakt...wat een inspiratie weer allemaal! de artjournals vind ik echt super en je miniboekje geweldig! miniboekjes maken is toch ook wel mijn fave!

ApachesPrincess zei

These are gorgeous! Amazing pages!