zondag 14 februari 2010

Pages of Marit's Class

Deze 2 pagina`s heb ik gemaakt voor mijn journal van Marit's online workshop 'Let it Loose'. Ik vind het helemaal geweldig om naar art journal pagina`s te kijken op internet. En natuurlijk om lekker bezig te zijn met mijn eigen journal; het journal virus heeft me te pakken :)
These pages I made for Marit`s online class 'Let it loose. At the moment I love to see art journal pages at the internet and making my own journal.I think I have a new addiction :)

Op deze pagina heb ik de 'masking' techniek toegepast. Ik heb met mijn circut het hart uitgesneden en gebruikt als mask. De achtergrond heb ik bewerkt met spray paint, acrylverf en stempels. Het hart heb ik ingekleurd met waterverf, en de quote heb ik gestempeld op sticky back canvas en daarna bespoten met glimmermist!

Dit is les 4 (met pagina 3 ben ik nog bezig). Hierbij is het de bedoeling om van kleur te veranderen. Als eerste de originele illustratie van Nathalie Lèté en op de 2e foto wat ik ervan gemaakt heb.

En dit is een cadeautje. Gekregen van mijn moeder! Zo gaaf zijn deze stempels, ontzettend bedankt mam!!
This is a present my mother gave m., Don`t you love these stamps? I do!

Voor iedereen een feestelijk en liefdevol weekend toegewenst, Viv
Have a nice weekend and TFL, Viv

6 opmerkingen:

Mika zei

Je bent helemaal op dreef. Gaaf is dat vlinder papier uit de flow he? Mika

Jenneke zei

Ja, wat is die workshop van Marit heerlijk inspirerend he!! Lekker iets heel anders doen dan 'gewoon' scrappen! Je pagina's zijn erg mooi geworden, die met het hart is echt geweldig en zo toepasselijk vandaag ;-)
En wat een gave stempels zeg!!

XXXJenneke

Iris zei

Erg gaaf om te zien wat voor moois je maakt nav Marits workshop! Ik heb hier ook nog steeds een journal liggen... alleen helemaal leeg... moet ik toch ook eens iets mee gaan beginnen!
Veel plezier nog met de uitdagingen van Marit

Marit zei

Fijn dat je er zo'n plezier in hebt Viv! Dat is toch het aller-aller belangrijkste!!! En die stempels... OHMY... ik ben verliefd!!! Heel veel plezier weer met de volgende "les"!

Angèle zei

Het hart is mooi!!! De stempeltjes er om heen (mag ik ze lenen?) en het clear-alphabet zijn gaaf!
Echt een leuk resultaat Viv!
Je 'vlinderpagina' is ook mooi om te zien. Ik ben benieuwd naar je volgende les!

Danielle zei

wow V! Those are fabulous!!!!