zondag 22 maart 2009

scrap-a-licious

This weekend Mom and I went to the scrap-a-licious weekend in Veghel. And it was awesome!! Here is a small impression of the weekend, my own scraps are not finished yet, so i`ll show them later on!

Dit weekend zijn mam en ik naar het scrap-a-licious weekend in Veghel geweest, het was te gek!! Echt een leuke dag om op terug te kijken!! Mijn scrapsels zijn helaas nog niet af, daar hadden we niet genoeg tijd voor en ik ben al niet zo`n snelle scrapper!
Maar hier alvast een kleine impressie van deze geweldige dag;


We started this day with a workshop from Martha Bonneau, I`m a huge fan of her work!! It was so nice to meet her!

We zijn de dag begonnen met een workshop van Martha Bonneau, hier heb ik echt naar uitgekeken! Ben echt een fan van haar werk!

with my mother


Natuurlijk wilde ik heel graag met haar op de foto!! (Heb je haar jurk gezien, echt te gek!)
Of course I had to go on the photo with her:) ( and look at her dress, so cool!!)

De tweede workshop gaf Dina Wakley, lekker kliederen met spray inkt, sinds deze workshop ben ik helemaal verliefd geworden op deze spray inkt en heb dan ook maar meteen 4 kleuren hiervan aangeschaft! Dina was zo aardig, leuk om haar eens te ontmoeten, ze had een aantal van haar LO`s meegenomen en haar werk is echt gaaf!

The second workshop was given by Dina Wakley, getting messy with spray ink!! Since this workshop I completely felt in love with this spray ink and I bought four colors of ink immediately! It was so nice to meet Dina, she is such a sweet women!! She brought some of her work so we could see it, so awesome!



Zie je mijn schort? Ik was niet de enige die hierin rond liep, er waren nog drie andere dames met precies hetzelfde schort aan :)

See my apron?? I wasn`t the only one who has this apron, there were 3 other ladies with the same one :)



De derde workshop werd gegeven door Jo-Anne, een home decor scrap project!! Ik vond het erg leuk om met stof aan de gang te gaan, even eens iets anders dan een LO! En zoals jullie mischien wel weten ben ik op het moment helemaal gek op stofjes!

The third workshop was given by Jo-Anne, a home decor scrap project! I love to play with fabric, and it was something else than another LO so I loved it right away!

This was her kit, so cute! (see the cosmo cricket fabric, I love that fabric!)


De laatste workshop werd gegeven door Revlie, die echt een super leuk boekje van transparanten en stof heeft gemaakt, maar ik was erg moe van alle indrukken van de dag en het boekje is erg veel werk om te maken dus dat ga ik thuis eens op m`n gemak scrappen!

The last workshop was given by Revlie, she made the cutes little book of felt and transparencies! But it is a lot of work and I was getting tired so I have to finish this one at
home sometime!


Na deze workshop was er `s avonds nog een loterij waar mam en ik lootjes voor hadden gekocht en we zijn goed in de prijzen gevallen, negen prijzen hadden we met z`n tweetjes bemachtigd!!
Dus die zijn we vanmorgen nog even gaan ophalen in Veghel want we zijn na de workshop van Revlie naar huis gegaan (om te gaan gourmetten, ook niet verkeerd natuurlijk)

My mom and I bought some thickets to play with the lottery and we won 9 prices, yay!! These are our prices;


Deze leuke tas heeft Martha gemaakt, ben er echt super blij mee, Martha bedankt!!!
This awesome bage is handmade by Martha, I love it!! Thanks Martha!!!

Het was echt een te gekke dag, met lekker veel inspiratie, en nu nog alles afmaken :))
It was an awesome day with tons of inspiration, now I only have to finish everthing:))

Thanks for hopping by, xox Viv

12 opmerkingen:

Jenneke zei

Wow Vivian, je hebt de tas van Martha gewonnen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Geweldig zeg!!!! Goh, er vielen zoveel prijzen op loten van mensen die er niet waren, iedereen baalde daar erg van. En vooral toen de allerleukste prijzen, zoals deze tas, eruit gingen!! Maar wat gaaf dat jij 'm gewonnen hebt, zeg!! Wat is ze leuk he, Martha! En die jurk!! Super!
Leuke foto's hoor! Geweldige herinnering aan een geweldige dag!!
Tot volgend jaar??

D@nielle zei

ahum die short heb ik ook, die is ook zo leuk. Fijn dat je moeder en jij het zo leuk hebben gehad !

Angèle zei

Wat hebben we plezier gehad! Eerst de voorpret en toen was er toch echt 'De Dag'.Leuke workshops, inspiratie! De prijzen uit de loterij. Wat zijn we verwend! En nu nagenieten van het heerlijke weekend. Voor mij was het een mini-vakantie! Dank je wel voor je gasrvrijheid Viv! We doen het snel over, ja?
Liefs,mam.

Mika zei

Hoi, ziet er erg gezellig en inspiratievol uit. Ben vorig jaar geweest in Utrecht maar vond Veghel nu even te ver. Stay tuned!!! Mika (www.mikascrap.typepad.com)

Hanneke zei

Dat klinkt helemaal super, leuk joh!!

xoxo

Iris zei

Hey gezellig dat je langs kwam op mijn blog. Had de jouwe ook al bekeken maar geen tijd om een berichtje achter te laten... zoon lief kwam ertussen.
Maarre het was idd erg leuk vond ik. Zondag was ook nog erg geslaagd. En jee wat heb je gave prijzen gewonnen zeg! En zoveel.
Ik had ook nog 2x prijs. :)
Tja en nu alle projecten afronden... ben bijna klaar met de layouts. De mini's laten nog even op zich wachten hoor!

Evi zei

9 prijzen...wow! Dat heb je goed gedaan hihi.
Ziet er allemaal erg leuk uit!!

linda loe zei

Gefeliciteerd me tje prijze nzeg, scheelde mij weer een hoop geloop want ik mocht de prijzen uitdelen. En wat was het eenonwijs leuk weekend.
Groetjes

Anoniem zei

agh! Too jealous!! Looks like an awesome time! I can't wait for my goodies you're making and mailing to me (ha!)
smooches,
d.

Jenny Bergvall zei

Hi there! Yes it was such a great time! Loved it soo much!

Haggith van Hees zei

toch nog vergeten een foto te maken van ons allen met de schort! :)

Mandy zei

Ja nou herken ik je! Wat was het een gave dag he, ik was ook totaal uitgeteld van alle leuke workshops hihi. Wow julie zijn goed in de prijzen gevallen zeg!!!