zondag 25 juli 2010

vilten albumpje

Vorige week toen ik wat aan het rondsnuffelen was op internet zag ik deze 2 geweldige stoffen/vilten boekjes van Elizabeth (Dear Lizzy) en Marcia en meteen was ik geïnspireerd om ook zo`n boekje te gaan maken.
Heb je ook zin om aan de slag te gaan? Hier vind je de tutorial.

Tijdens het maken van dit boekje heb ik gebruikt gemaakt van Aleene`s No-Sew fabric glue, echt ideaal als je de naaimachine even niet wil gebruiken.





De quotes heb ik op sticky back canvas geprint en zo op het vilt geplakt.




Deze award kreeg ik van Angèle en Natalie, hartelijk dank hiervoor dames.
De wereld van bloggers is verbazingwekkend. Door 't bloggen heb ik vrienden gemaakt en plaatsen bezocht waar ik anders nooit gekomen zou zijn. Vriendelijkheid en medeleven is wat ik ervaar als ik er kom.Ik hoop dan ook dat deze award weer wordt doorgegeven, net als ik nu doe aan:

Iris, Isolde en Peggy!

Dankjewel aan al mijn lieve blogvrienden voor de leuke berichtjes die jullie steeds voor me achter laten.

Heb een fijne week, liefs Viv





zaterdag 10 juli 2010

Travel journal Texel

pffff ik zit hier echt te puffen van de warmte vanachter mijn laptop, de thermometer geeft hier in huis 30 C aan en buiten is het nog warmer!
Het is zomer en het hoort er nu eenmaal bij maar op creatief vlak ben ik er niet zo blij mee.
Door het warme weer voel ik me helemaal niet creatief en ondanks alle ideeën die in mijn hoofd zitten komt er niets uit mijn handen en dat vind ik dan wel weer heel jammer.
Maar in mijn vakantie heb ik heerlijk aan mijn travel journal kunnen werken, dus heb ik wel nog iets om met jullie te delen (het video filmpje houden jullie nog van me tegoed).

Een tijdje geleden heb ik de online cursus 'remains of the day' (resten van de dag) by Mary Ann Moss gevolgd, dit journal is helemaal geïnspireerd op basis van deze online workshop.
Je kunt je nog steeds opgeven voor deze workshop, welke echt de moeite waard is!

In dit journal heb ik veel gebruik gemaakt van mijn naaimachine, gerecyclede enveloppen, page protectors, transparencies en hebbedingetjes uit Texel zoals foldertjes en visite kaartjes.

Het meeste scrapbookpapier en de embellishments/rub ons die ik gebruikt heb zijn van de Great Escape lijn (2009) van Making Memories.
Making memories heeft dit jaar ook weer een geweldige travel papierlijn uitgebracht.

Met windkracht 5 bovenop de vuurtoren, we werden bijna weggeblazen. Maar wat een prachtig uitzicht en een lol dat we hadden!

Hier een lekker receptje voor een non-alcoholische cocktail; kersensiroop op de bodem van het glas met daaroverheen 7-up en vers geperste jus.....heerlijk!



En nu op naar morgen...duimen jullie allemaal mee!